Blog

Klikko webbinar: Så når du toppen av Google 2024

Klikko webbinar: Så når du toppen av Google 2024

Vill du börja med SEO, men känner dig osäker på var du ska börja? Då ska du kolla på Klikkos nya webbinar om hur du kan ranka högst upp på Google 2024! Där ger vår SEO-expert Manne Högström en utförlig guide om allt du behöver veta om SEO.

Här är en snabb sammanfattning av webbinaret:

1. Vad är SEO och varför behöver ditt företag det? – Fördelarna med organisk SEO jämfört med betalda annonser.

2. Teknisk SEO – Hur du använder sitemaps och interna länkar för att hjälpa Google att hitta och indexera din webbplats. Manne berättar om hur du kan se att ditt content upptäcks och indexeras av sökmotorer. Här behandlas också frågor om webbplatsens prestanda, till exempel laddningstider och kompatibilitet mellan olika enheter (optimering för datorer, mobiler och surfplattor).

3. Content – Hur man använder en sökordsanalys och sökordsoptimering för att skapa content som är anpassat för såväl din publik, som för sökmotorer.

4. Off-page SEO – Manne delar med sig av strategier för att förbättra webbplatsens trovärdighet genom externa omnämnanden och vikten av att skaffa backlinks.

Är du nyfiken och vill veta mer om hur du kan nå topplaceringar? Se hela webbinariet här!

Om det känns övermäktigt att ta tag i din SEO på egen hand, är vi mer än redo att hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om din webbplats.

Free SEO analysis

Kostnadsfri SEO-analys

Free SEO analysis
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken typ av analys vill du ha?
*Genom att samtycka blir du också anmäld till vårt nyhetsbrev och du accepterar att ta emot marknadsföring. Du kan avsluta din prenumeration när du vill genom att klicka på ”unsubscribe” i våra nyhetsbrev.
Klicka här för att godkänna vår integritetspolicy: